Aannemers gevonden! :-)

Posted by in fundering, grondwerken, kelder

Zo langzamerhand begint het allemaal heel echt te worden.
Over 12 dagen mogen we normaal gezien beginnen, dus we zijn druk bezig te bekijken wie welke werken uit gaat voeren.
Voor de montage van de prefab kit hadden we een tijd geleden al besloten te gaan werken met ER Bouwmanagement. Eduard is een heel enthousiaste professional, en is ervaren met prefab, echter nooit eerder op deze manier, en erg geïnteresseerd.

Voor de grondwerken gaan we werken met Joris Brosens. Joris is een gedreven grondwerken, die 2 straten verderop woont, en goed meedenkt.

De betonkelder gaat gegoten worden door Betonkelders Nico Put, tegenwoordig deel van het grotere BMP Building Services. Veel ervaring, gecombineerd met een scherpe prijs en heldere offerte.

Tot slot zullen de binnenmuren van de kelder, het dek van de kelder in welfsels (dit zijn lange betonnen platen van 60cm breed, tegen elkaar aangelegd, met een laagje beton er op, die dient als vloer voor de begane grond), en de kimblokken (eerste bouwlaag waar bovenop de muren van het houtskelet zullen worden geplaatst) zullen worden geplaatst door KOVO Construct uit Essen, altijd fijn om ook wat werk met een lokale aannemer te doen.

Voorlopig zitten we met deze opdrachten nog redelijk binnen budget. De planning is dat de werken aan de kelder in de tweede helft van februari starten, uiteraard ook afhankelijk van het weer.

Tijd om de Schotten de productieplanning te laten maken!