Een jaar of 2 verder…

Posted by in afwerking, buiten, huis, tuin

Weinig activiteit op ons blog de afgelopen 2 jaar. Toch gebeurt er best veel 🙂

Eerst en vooral zijn we dagelijks aan het genieten van ons (t)huis, de tuin en de omgeving. Het blijft toch iedere dag als ik thuis kom weer een beetje dat vakantie-gevoel geven. We hebben nog altijd wat plintjes, deurlijsten en deuren te lakken, en hier en daar zelfs nog wat schilderwerk, dus naast het genieten zitten we niet stil.

Inmiddels is de oprit afgewerkt, is er gewerkt aan allerlei beplanting, er ligt een gazonnetje, we hebben een landelijke poort geplaatst, het huis versierd met de kerst, een mat uitgeslepen in de bijkeukenvloer, de bordessen betegeld met cementtegels, gelakt en gelakt en gelakt, een paar deuren vervangen door mooiere exemplaren, een platform bovenaan de keldertrap gebouwd, nog een paar kabels getrokken, en waarschijnlijk nog 100 andere dingetjes die ik nu al weer vergeten ben.

Voorlopig gaan we gewoon nog verder 🙂 Nog genoeg werk te doen in de tuin, nog allerlei leuke plannen ook voor binnen, en de kerst komt er aan! Met zo’n schattig huisje in het bos hoef je je nooit te vervelen 🙂