Oei…

Posted by in afvoeren, elektra, technieken, water

Dat er al een tijdje geen nieuwe berichten zijn geplaatst, betekent niet dat er niets gedaan is. Integendeel, meer dat we erg druk zijn geweest, het was warm, geen zin meer om iets te schrijven, meer in die richting.

Wat is er de afgelopen weken dan gebeurd?

Na het afronden van de ventilatie hebben we keihard gewerkt aan het afmaken van de harde isolatie aan de binnenkant van het dak, met het plaatsen van de houten frames voor de binnenmuren van de eerste etage, het leggen van alle elektra bekabeling, het leggen van de afvoerbuizen voor gootstenen, douches, toiletten, bad, etc., en tot slot het leggen van alle leidingen voor het koud-. warm- en regenwater.

Heel erg druk dus, maar voorlopig nog weinig fotogeniek, dus die fotootjes komen wel als alles min of meer netjes er in ligt.

Vol goede moed ook gisterochtend vanwege de voorspelde warmte lekker vroeg begonnen, en lekker bezig met de eerste warmwater leiding voor de eerste etage te leggen, als ineens Aranka van de ladder glijdt, en met luidkeelse kreten duidelijk maakt dat het niet goed gaat! Na een snelle beoordeling de ambulance gebeld, want beide enkels zien er slecht uit, zeker de linker.

In het ziekenhuis wordt duidelijk dat beide enkels verstuikt zijn, gelukkig niets gebroken, en dat met rust en drukverband de ergste pijn over een dag of 4 wel gezakt moet zijn. Met veel moeite en twee krukken, of eigenlijk 3 als je mij meerekent, zijn we weer naar huis gekomen, en brengen we de komende dagen samen door. Daarna maar weer verder kijken naar wat er nog gedaan moet worden, en misschien ’s avonds hier en daar een klein klusje.

Het kan natuurlijk niet altijd meezitten, en eerlijk gezegd denk ik dat we nog veel geluk hebben gehad 🙂